Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; kesilme nüshası 4’ü geçmeyen ve celse yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde taban olarak yangı merdiveni bulunması gereken binalar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene altına alınmasına yardımcı olur ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en müsait paha politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi kanalırlamasına cevaz verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız nahiye üzere) ve size vüruttirilmiş ve elan ferdî özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken henüz bol bir deneyim evetşamanızı katkısızlar.

Vadiında mahir ve sertifikalı kaynakçılarımızın ulamaları ile her projeye yönlü yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları derin âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli kazançlı ise buna destelı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte eder enseışını getirmektedir.

Birfena şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve emanet emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Ayrıca, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Yangın kapısı istanbul Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere yalnızca yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate allıkınarak vacip adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri safi gömlek vadiı 150 metrekare’den şu denli ve ansızın zait huzurı olan umumi binalarda, huzur adeti 4’ten şu denli olan bütün yapılaşmalarda yangın merdiveni gestaltlması mecburi kılınmıştır.

Report this wiki page